ALEXANDRE ALBIÑANA CAMPIO CATALUNYA

Durant dos dies llargs de competició el camp de La Garriga ha acollit el Campionat de Catalunya Absolut de Pitch & Putt, organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El dissabte els 108 jugadors van disputar dues voltes de 18 forats. La primera volta els 54 jugadors que van jugar van poder gaudir de unes molt bones condicions climatològiques, cosa que en la resta de voltes no va ser perquè es va aixecar forta vent que va dificultat el joc del participants.

Desprès de la primera volta el lider era Alexander Albiñana amb 8 sota par, seguit per Marc LLoret amb 6 sota par i un grupet entre els quals Xavi Monleon i Amador Rodriguez amb 5 sota par.

Una vegada que els jugadors van disputar 36 forats es va fer un nou tall per definir els 54 participants que disputarien el diumenge les dues darreres voltes. Aquest tall va ser a 113 cops (5 sobre par), i el nou lider en solitari era l'Albert Gironès.

Diumenge de nou unes molt bones temperatures i una mica de vent, va fer que els resultats no fossin ni de bon troç com a la jornada de dissabte.

Finalment desprès dels 72 forats va haver un empat en la primera posició entre Alexandre Albiñana i Amador Rodriguez amb 203 cops (9 sota par). Aquest és el mateix cas que l'any passat al camp de Castellò-Empuriabrava a on els mateixos jugadors van haver de jugar un desempat per decidir al Campió.

Aquesta vegada han estat tres forats de desempat però amb el mateix desenllaç que l'any anterior, de nou Alexandre Albiñana s'emportava el Campionat, deixant a l'Amador Rodriguez una vegada més a les portes d'un titol que se li resisteix.

El nou Campió es converteix en un dels pocs jugadors del panorama del pitch & putt català que amb aquest té més d'un campionat.

A l'entrega de premis va assistir l'alcadessa de La Garriga i el Vicepresident de la Federació Catalana de Pitch & Putt Angel LLopis.

Campionat de CAtalunya ABsolut 2012 Pitch & Putt La Garriga
La foto dels primers Classificats (foto FCPP)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada