ARRIBA LA CINQUENA JORNADA DE L'INTERCLUBS

Ja arriba una nova jornada en l'Interclubs FCPP 2012. Serà la cinquena jornada.

A Primera Divisió es jugarà a Hcp1 desprès de la renúncia pels problemes en els seus greens de La Garriga. Allà l'equip lider de Franciac amb l'Eric Puig, Emili San Martin i Xavier Fontanet voldran mantenir-se al capdavant de la classificació. Sant Cebrià Blanc segons a la general amb l'Amador Rodriguez i El Vendrell tercer classificat voldran retallar les diferències. A la part baixa, Papalus, Backswing Blanes i Jugadors del Valles voldran millorar les seves posicions.

A 2a. Divisió Est es jugarà al Montseny amb l'equip de Serrallonga al capdavant i a 2. Divisió Oest el camp de Can Cuyàs serà l'escenari amb l'equip lider de LLeida Araconsa.

El camp de Gualta serà l'escenari de 3a. Divisió Est amb Vallromanes "B" al capdavant i Montgros lidera 3a. Divisió Oest que jugaran en Portal del Roc.

Finalment 4a. Divisió Nord a Fornells amb els dos equips de Platja d'Aro en la seva lluita de cada jornada, a la 4a. Divisió Sud Bonmont serà la seu, i l'equip local té moltes opcions d'incrementar la seva diferència respecte als altres equips, i a 4a. Divisió Centre Grup 1 i 2 seran els camps de El Vallés i Badalona, sent els liders de les divisions Cantera Badalona i Tempo Team Soriano "A"

Pitch & Putt Bonmont
El camp de BONMONT seu de 4a. Divisió Sud

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada