CATALUNYA ACABA CINQUENA A LA IV COPA DEL MON

Royal Meath en Irlanda ha estat l'escenari de la IV Copa del Món de Pitch & Putt (FIPPA).

Amb la participació d'onze seleccions (Catalunya, Irlanda, Holanda, Gran Bretanya, Noruega, Suïssa, Galicia, Australia, Xile, Andorra i Alemanya).


(foto FIPPA)

La Selecció Catalana presentava un equip de gran nivell Marc LLoret, Fernando Cano i Antonio Penalva, tots ells amb uns campionats nacionals i especialment Marc, present en les tres edicions de la Copa del Món.

Divendres es van jugar les voltes strokeplay que determinaven els enquadraments de quarts de finals. Catalunya va quedar en segon lloc, darrera de la intractable Irlanda.

Els enquadraments de Quarts de Final van quedar de la següent forma:

Irlanda- Suïssa
Catalunya- Noruega
Holanda - Gran Bretanya
Australia - Galicia.

Però encara que els Catalans al final dels primers partits estaven empatats (1-1), en els enfrotaments individuals, només van poder sumar un empat en els tres partits i sorprenentment perdia els enquadraments a quarts de final i lluitaria pel lloc 5é al 8é.

Les semifinals les jugarien Irlanda contra Holanda en la repetició de la final del 2008 i Australia contra Noruega.

Els Catalans van haver de guanyar a Galicia per 4 a 1 i s'enfrontava a Suïssa pel 5é lloc. En un partits molt més disputats del que es podia esperar a priori finalment el 5é lloc va ser per l'equip català amb la seva victòria per 3 a 2

En semifinals Irlanda va tenir més problemes dels previstos per guanyar per 3 a 2 a Holanda, mentre que Australia donava compte de Noruega i s'imposava també per 3 a 2 i per primera vegada arribava a una final internacional.

A la final els favorits Irlandessos no van donar cap opció als Austrilians i es van impossar per un contundent 5 a 0 per aconseguir la seva segona Copa del Món e igualar als Catalans en el nombre de triomfs en les Copes del Món.

La CLASSIFICACIÓ FINAL VA SER:
1- IRLANDA - Campiona de la Copa Món
2- Australia - Subcampiona
3- Holanda
4- Noruega
5- Catalunya
6- Suïssa
7- Galicia
8- Gran Bretanya
9 -Alemanya
10- Andorra
11-Xile

Irlanda Campiona de la IV Copa del Món de P&P
(foto FCPP)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada