EL RANQUING SENSE CANVIS EN LA GENERAL

Aquesta setmana s'ha disputat la vuitena prova del Ranquing FCPP 2012 al camp del P&P Bonarea amb la participació de 228 jugadors.

En categoria absoluta ha hagut un empat a la primera posició amb 51 cops de 4 jugadors Miquel Porta, Eric Puig, Sergio Hermoso i Manuel Reyes Santos. En sèniors s'ha imposat amb 52 cops LLuis Grifé i en la categoria femenina  Isabel Rodriguez i Gabriela Chavarria amb 56 cops. Només 18 jugadors han jugat per sota del par del camp.

Desprès d'aquesta jornada, a la categoria absoluta, Alexandre Albiñana (Jugadors del Valles) continua de lider amb 420 punts seguit de Xavier Ponsdomenech(Papalus) amb 398 pts, i Eric Puig (Franciac) amb 383 pts. En els sèniors lidera Amador Rodriguez (Sant Cebrià) amb 419 pts., seguit de Ricardo Betlinski (El Vendrell) amb 386 pts. i Pilar Montero (Vallromanes) amb 368 pts.. Per últim en la categoria femenina lidera Pilar Montero amb 401 pts. seguida per Montserrat Garcia (Orfeo) amb 359 pts. i Mercedes Marco (El Vendrell) amb 351 pts..

La propera prova es jugarà al camp de Sant Jaume la darrera setmana del mes de setembre.



Eric Puig guanyador al P&P Bonarea
El jove Eric Puig un dels guanyadors al P&P Bonarea



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada