GUALTA CAMPIO 1era. DIVISIO INTERCLUBS

L'equip de GUALTA va donar la sorpresa imposant-se en la darrera prova de l'Interclubs 2012 a Primera Divisió celebrat a Portal del Roc amb un resultat de 13 sota par (203 cops) mentres que l'equip lider Franciac només va poder ser vuitens a la prova.

Amb un Dani Giménez i un Ferran Cano magnifics amb 50 cops cadascu, Gualta van sorprendre a la resta dels equips i es va emportar per primera vegada l'Interclubs de 1era. Divisió.

Els millors individuals amb 49 cops van ser Marc Perez (Hcp1), Jordi Saborit (Vallromanes A) i Joan Gangonells (Portal del Roc) mentres les millors parelles de la jornada van ser amb 47 cops Marc Garcia & Jacint Corrales (Franciac), Job Sugrañes & Pep O'Callaghan (Montjuic), Enrique Jaen & Angel Marin (Can Rafel).

Desprès d'aquesta darrera prova ja tenim els vuit equips que disputaran la Copa Catalunya 2012 a Gualta a principis d'octubre i són Gualta, Franciac, Sant Cebrià. Hcp1, Can Rafel, El Vendrell, Badalona i Vallromanes A.

Els equips que perden la categoria i que la propera temporada jugaran a 2ona. divisió són Backswing Blanes, Papalus, Jugadors del Valles i Cambrils.

Equip P&P Gualta Campió Interclubs 2012 FCPP
Gualta Campió Interclubs 1era. Divisió P&P 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada