4A. PROVA INTERCLUBS 2011

Els dies 28 i 29 de maig es disputarà la 4a. prova de l'INTERCLUBS FCPP 2011.
Aquesta competició és la més important a nivell de participació ja que aplega quasi 1.300 jugadors arreu de Catalunya.

Primera Divisió:
Es disputarà al camp del
CAN RAFEL  a on l'equip lider Hcp1 (amb Jordi Serra i Agustin Redondo ) intentarà mantenir el liderat aconseguit al Roc 3. Tots els seus rivals voldran retallar les diferències, tant Gualta, com Franciac, i l’equip local de Can Rafel (actualment 4ª. classificat) voldrà aprofitar la prova en el seu camp per escalar posicions.

Segona Divisió Est:
El camp de
GUALTA acollirà als equip de 2ona. Oest i a on Papalus (liderat pel seleccionador Xavier Ponsdomenech) que ha guanyat les tres primeres proves, voldrà seguir repetint triomfs. La lluita sembla que es centra en els equips que volen ocupar la 2ona. Plaça tant Hcp1 "B" (que va punxar en la darrera prova) com Badalona Pantaibéric i Par 2008.

Segona Divisió Oest:
A
LLEIDA tots els equips intentaran treure de la primera posició al Cambrils P&P (amb el jugador de la sel.lecció catalana David Solé), entre els seus rivals destacar al Los Gallitos, El Torrent (molts dels integrants de la sel.lecció andorrana) Fora Limits i Manresa MOIAC que va guanyar la segona prova a Portal del Roc..

Tercera Divisió Est:
El camp de
TENNIS MORA serà l'escenari d'aquesta tercera prova. Lidera el grup el P&P Peralada desprès d’haver conseguit dos victòries en les tres proves disputades, que voldrà mantenir el liderat, els equips que el segueixen a la classificació La Garriga i una mica més distanciats Mare Nostrum, Caputxeta Team Sant Cebrià Vermell, que voldran retallar diferències amb els dos equips capdavanters del grup.

Tercera Divisió Oest:
Sant Jaume P&P rebrà als equips d'aquest grup, a on destaca l’empat en el liderat entre  Golfus P&P i Orfeo Catalonia Sant Cugat P&P, darrera d’ells hi ha molta igualtat i en pocs punts de diferència trobem L’Ampolla, Can Rafel Worldfer, Sant Cugat (desprès de punxar a Cambrils) i Anoia..

Quarta Divisió Nord:
El  camp de
MAS NOU  acollirà aquesta quarta prova. Els Semar “B” guanyadors a Papalus volen mantenir el seu liderat. Els equips local del Cristinenc Mas Nou intentarà aprofitar que la prova es fa al seu camp,  i tant els Pip.Cat, o els Xarrupets (guanyadors a Gualta), li posaran les coses molt dificils..

Quarta Divisió Centre Grup 1:
La prova es jugarà al camp de
MONTJUIC, i l'equip de Vallromanes "B" que ha guanyat les dues proves  amb Pilar Montero al capdavant, intentaran tornar repetir triomf. Els equips de Patacabra i @Kipillu.cat (que va fer segon a la prova al seu camp d’Oller del Mas), buscaran tanmateix la victòria o com a mínim retallar diferències respecte a l’equip lider del grup..

Quarta Divisió Centre Grup 2:
El camp del
EL VALLES serà l'escenari d'aquesta quarta prova. El grup el lidera Gelida P&P, encara que l’equip Can Cuyas II li segueix de molt a prop. Per la lluita per l’ascens hi ha molta igualtat entre Voy pa par Viladecans i CE Lopi..
 
Quarta Divisió Sud:
Disputarà la seva prova al camp del
Pitch and Putt LA GRAIERA, un camp no gaire conegut per la majoria dels equips. L'equip Bonarea "B" juntament amb  Azkar Lleida,  voldràn ampliar l’avantatge respecte a la resta dels equips, per la lluita pel 3er. Lloc d’ascens LLeida Tot Greens, FORAT EN 1 , Ho Haveu Vist , Par 54 i també Els Irreductibles estan tots molt igualats.

En el següent enllaç podeu trobar totes les distàncies, a entrada, centre i final de green de tots els camps a on es disputa aquesta 4a prova.  DISTANCIA FORATS CAMPS 4a. PROVA INTERCLUBS 2011

També podeu trobar en el següent enllaç de la pàgina de la Federació Catalana de Pitch and Putt, els




Forat 10 del P&P Sant Jaume seu 3a. Divisió Oest


HORARIS DE SORTIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada