HCP 1 - CIRCUIT SOTA PAR

El cap de setmana del 21 i 22 de maig els jugadors del Circuit Sota Par tenien una nova cita per a disputar la desena jornada del Circuit Sota Par Rioja de Pitch & Putt.

L’escenari triat per a la disputa de la desena prova del Circuit va ser el camp del Pitch & Putt HCP-1. Aquest recorregut del Maresme va posar a prova la habilitat dels jugadors, que van poder gaudir d’unes excel•lents jornades de pitch & putt acompanyats durant tot el torneig pel bon temps.

Un cop finalitzada la competició, els jugadors van poder gaudir d’un magnífic sorteig de regals on hi havia bosses, pals, carrets, material de pitch & putt, ... tothom es va endur com a mínim algun obsequi.

En aquesta prova especial esponsoritzada per Decathlon va haver-hi dos sortejos especials en acabar la competició. En primer lloc es va sortejar un cap de setmana en un apartament de Pierre Vacances que va ser per Julio Santamaria. Després amb gran expectació es va sortejar una bossa de pals i un joc de pals (drive, fusta 3, híbrid, ferros 5 al 9, PW, SW i putter), l’afortunat que es va endur la bossa i els pals a casa va ser Isidre Garrido.

Els guanyadors de camp van ser: en categoria scratx va haver-hi un empat a 40 punts entre Iñaki Iruskieta i Jordi Serra, no obstant, finalment va ser l´Iñaki qui es va endur el trofeu, Alberto del Campo i Julio Santamaria van empatar a 39 punts en la categoria inferior masculina, tot i que la victòria per handicap va ser pel primer, això si, amb aquest resultat en Julio lidera les acumulades scratx, handicap inferior i sènior. En handicap mig, Josep López va ser el clar guanyador al acabar amb 40 punts mentre que en handicap superior masculí el vencedor va ser David Gonzalez amb 45 punts. En les categories femenines les guanyadores van ser Encarna Rodriguez amb 40 punts en handicap inferior i Laia Vinsac amb 37 punts. La categoria sènior se la va endur Gustavo Cantos que va fer un excel•lent partit i va acabar amb 43 punts.

El premi aproximació va ser per Pilar Montero qui amb un cop precís va deixar la bola a 89 centímetres de bandera al forat 9. També cal destacar el forat en un que va fer Carles Torrus al forat 1.

L’equip Seve Team es va imposar novament en categoria scratx i handicap al finalitzar els seus components en els 3 primers llocs de la categoria scratx amb un total espectacular de 119 punts que els han dut fins primer lloc en la acumulada scratx.