EL VALLES GOLF - TORNEIG ANIVERSARI

El recorregut de Pitch & Putt El Vallès Golf fou, durant aquests passats dies 23, 24 i 25 de març, l’escenari de la celebració del nostre setè aniversari.

Un any més es tractava d’un campionat molt esperat, doncs és principis de la primavera i després de varis mesos amb poca activitat competitiva, els jugadors ja comencen a tenir moltes ganes de participar en proves. A més, la col·laboració amb Decathlon, qui aporta un gran sortit de regals, sempre és un motiu més per a animar-se.

El campionat es jugà en la Modalitat Stableford Individual i contant amb una participació total de 167 jugadors i jugadores. Es varen oferir varies sortides simultànies durant els tres dies de competició, permetent així el màxim de participació.

La classificació quedà de la forma següent:

Scratch Indistint
Ignasi Jiménez Lores amb 41 punts brut, fent doncs cinc cops sota el par del camp.

Handicap Inferior Masculí
Agustin Checa Ibañez amb 41 punts net.
Francisco Arévalo Garcia amb 38 punts net.

Handicap Inferior Femení
Maria Dolors Astals Domingo amb 39 punts net.
Rosalia Oliva Lopez amb 38 punts net.

Handicap Superior Masculí
Rosendo Garcia Bernedo amb 42 punts net.
Juan Ramon Mesa Diaz amb 41 punts net.

Handicap Superior Femení
Dori Ruiz Matias amb 41 punts net.
Julia Dominguez Ramos amb 39 punts net.

Sènior
Jose Marco Carretero amb 39 punts net.

Infantil
Alex Albiñana Torné amb 38 punt net.
Destacar el Hole in One realitzar per Ignacio Pérez-Portabella Caravaca al forat 1, essent doncs el primer jugador en fer-lo des del nou tee de sortida del nou recorregut.

El diumenge a les set de la tarda es va procedir a l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals, una gran festa on molts participants es varen poder endur regals esportiu de diverses modalitats oferts per Decathlon de Terrassa.

Voldríem aprofitar per a recordar-vos que el proper campionat, el Campionat 4 Estacions - Primavera, està previst pels propers dies 13, 14 i 15 d’abril, que tots els dimarts teniu la oportunitat de participar en el nou Torneig del Dimarts que combina les modalitats Individual Stableford, Parelles Fourball, Parelles Greensome i Parelles Greensome Chapman i que tots els dijous podeu jugar la Lliga dels Dijous, lliga mensual on hi ha un sorteig de regals per tothom que hi participi.


Guanyadors Torneig VII Aniversari El Valles Golf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada