MARÇAL MORE "EL REI" DE L'OPEN DE CATALUNYA

Marçal Moré és el gran protagoniste d'aquest cap de setmana en el seu tercer triomf en el Open de Catalunya en els darrers 5 anys, desprès dels seus 149 cops finals per endur-se aquest VI Open de Catalunya de Pitch & Putt organitza per la FIPPA i celebrat en el P&P Papalus de Lloret de Mar.

Es la tercera victòria de Marçal Moré en els Open de Catalunya desprès de les victòries en el 2008 a Hcp1 i en el 2011 a Mas Pagés.

Les dues jornades es van disputar sota un excel.lent clima, amb un sol radiant i temperatures quasi d'estiu.En les dues primeres voltes disputades dissabte Marc Lloret amb un total de 98 cops (47+51) lideraba l'Open seguit a 1 cop per en Fernando Cano i Marçal Moré i per 2 cops per l'irlàndes Eamon Gibney que havia fet dues voltes de 50 cops cadascuna.

A falta de 9 forats habia un empat en la primera posició entre Marçal Moré i Marc Lloret pero un triple boguey en el forat 10 d'en Marc va fer que ja no pogues remontar i va acabar a tres cops d'en Marçal a la segona posició final. A la tercera posició amb 153 cops van empatar en Fernando Cano i el jove Eric Puig que va fer una excel.lent darrera volta. Per acabar el repòker de catalans la cinquena posició va ser per l'Albert Gironès amb 154 cops, això si empatat amb l'irlandès Mark Millar.

En categoria femenina el triomf va ser per l'Abby Nachshon amb 171 cops i segona Pilar Montero a 2 cops. En categoria Sènior el guanyador va ser l'irlàndes Dermont Wogan amb 166 cops seguit per l'andorrà Francesc Gasset a 1 cop.

Classificacions Finals


Guanyadors VI Open Catalunya P&P FIPPA
Guanyadors VI Open Catalunya P&P (foto FCPP)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada