LA SISENA JORNADA DE L'INTERCLUBS A ESCENA


Sisena prova del Campionat de Catalunya per Equips de Pitch & Putt 2012. A més de l'ànal.lisi de 1era. Divisió en la que és la darrera jornada, els demés grups disputen la penúltima jornada.

A 2a. Divisió Est es jugarà al P&P Castellò-Empuriabrava, a on els liders Serrallonga poden confirmar aquesta jornada el seu ascens a primera divisió, mentres que Peralada i Semar, ara mateix empatats, continuaran la seva lluita per aconseguir l'altre plaça d'ascens. A la part baixa Mare Nostrum practicament té confirmat el seu descens, mentres Empuriabra, Rita, Castellò i Obres i Desmonts lluitaran per evitar el descens.

La 2a. Divisió Oest es jugarà a La Figuerola, a on el lider Lleida Araconsa pot confirmar el seu ascens de categoria, i tenim a 3 equips (Golfus, Manresa Moiac i Sant Jaume) que lluitan per l'altre plaça d'ascens. A la part baixa Manresa 2008, Vilafortuny, Urgell i Vall d'Ordino intentaran recuperar posicions per evitar el descens a 3a divisió.

El camp de Franciac acollirà la 3a. Divisió Est, a on Vallromanes "B" gran dominador de la categoria amb 4 de les 5 proves guanyades, pot no només confirmar el seu ascens, ja virtual sino també el campionat. La lluita per l'ascens esta molt igualada, sobretot en la quarta posició a on Pantiquet, Gelida i Mas Gurumbau, estan molt igualats. La zona de descens esta molt igualada i un bon partit de qualsevol dels equips pot ficar-los en problemes.

La Graiera serà la seu de 3a. Divisió Oest, amb Montgros, guanyador de 3 de les 5 proves disputades, com clar dominador de la categoria, i a on la lluita per l'ascens a 3a. divisió esta molt igualada. Per la part baixa, Lleida "B" pot baixa en aquesta jornada, però hi han molts equips implicats per tal d'evitar el descens de categoria i esta per tant tot per decidir.

A 4a. Divisió Nord es juga a Platja D'Aro a on els dos equips local els Ridaura i els Swintonic continuaran amb la seva particular lluita pel liderat. Al Sud la seu serà l'Ampolla amb Bonmont i Xixerella "B" lluitan pel liderat, i en el Centre, el Grup 1 amb Cantera de Badalona de lider jugaran a Roc 3, i en el Grup 2 es jugarà a Montjuïc amb Outlets Fora Limits i Tempo Team Soriano empatats a punts en la  primera posició. 

Pitch & Putt Franciac
Franciac rebrà als equips de 3a. Divisió Est.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada