LA DARRERA PROVA INTERCLUBS DE 1ª a PORTAL ROC

Aquest proper diumenge 9 de setembre es disputar la darrera prova del Campionat de Catalunya per equips a 1era. Divisió al camp del Pitch & Putt PORTAL DEL ROC, a on tot esta per decidir.

En la lluita pel Campionat, Franciac parteix com a favorit al disposar de 24 punts de diferència sobre el segon classificat Sant Cebrià Blanc, i 40 pts. sobre Gualta i tot sembla indicar que no se li pot escapar la que seria la seva primera victòria del Club a Primera Divisió succeint al Hcp 1 que va guanyar l'edició de 2011.

En les 17 edicions celebrades fins a la data només clubs han guanyat aquesta competició, Vallromanes (5), Sant Cebrià (4), Hcp1 (3), Can Rafel (2) i Roc 3, Platja D'Aro i Badalona (1).

També hi haurà lluita per aconseguir situar-se entre els vuit primers classificats i poder disputar el 6 i 7 d'Octubre la Copa Catalunya. Teià i Vallromanes en els que només els separa 15 punts,  lluitaran per aquest vuité lloc.

A la part baixa, Jugadors del Valles, Backswing Blanes i Papalus sembla que tenen poques opcions de mantenir la categoria, i el quart lloc de descens, seguramente serà per Cambrils o Portal del Roc.


Pitch & Putt Portal del Roc
Portal del Roc seu de la darrera prova a 1era. Divisió


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada