ULTIMES NOTICIES FCPP - FIPPA

La FCPP ha comunicat que la desena prova del Ranquing FCPP 2012 que s'havia de disputar en el camp de Sant Jaume ha permutat amb la següent que es celebrava en Bellpuig. Sembla ser que l'estat del camp de Sant Jaume no era al millor per aquestes dates i s'ha prefirat passar la prova al proper mes de novembre.

Per tant, la propera prova del Rànquing FCPP 2012 es celebrarà en el Pitch & Putt Bellpuig els próxims 28 al 30 de Setembre.

Les inscripcions s'obriran el proper dilluns 10 pels millors classificats i el dimecres 12 per la resta de jugadors.

Per un altre banda, la FIPPA comunica en la seva pàgina web que el Quadrangular que s'anava a celebrar el 21 de setembre entre les seleccions d'Andorra, Catalunya, Galicia i Holanda, s'ha cancelat degut a problemes amb les dates per la Selecció Holandesa.

Tanmateix  s’informa a tots els jugadors de la FCPP que el Campionat del  Món Individual Strokeplay 2013 es jugarà del 4 al 7 de juliol a Tambre Pitch & Putt Sigüeiro proper a Santiago de Compostela a Galícia del 4 al 7 de juliol de 2013.

S’està estudiant a nivell de la FIPPA els criteris per a definir les places dels jugadors que hi podran pendre part.

La FCPP disposarà inicialment de 6 places. Aquestes places poden augmentar en funció de la utilització de places per part de la resta d’associacions i federacions de la FIPPA. A més d’aquestes places també s’està estudiant que tinguin plaça els jugadors:
-Els 3 primers classificats del  I Campionat del Món Individual Strokeplay jugat en el 2009 a la Grande Motte
-Els 3 primers classificats en els 36 forats strokeplay  de la IV World Cup 2012 jugada a Irlanda.
- Els guanyadors i segons classificats absoluts i la guanyadora femenina de:
Catalan Open 2012,  Dutch Open 2012, Andorra Open 2012, Galicia Open 2012, Australian Open 2012. I tots els guanyadors dels Open FIPPA jugats abans del 30 d’abril de 2013.
-Wildcards per jugadors que hagin demostrat grans mèrits esportius a nivell internacional en els darrers anys.

Quan s’aprovin els criteris definitius es donarà publicitat dels mateixos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada